Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
HOŞGELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN GÖNÜLLER SENDE BULUŞTU
11196222_1125044034178530_1529629708684356620_n

Kemah Belediyesi, hayırsever işadamlarının katkılarıyla, Belediye Sosyal Tesislerinde kurduğumuz Gönül Sofrasıyla, Kemahlıları iftarda buluşturuyor.

Ayrıca, ramazan ayı boyunca toplu iftar programlarına katılamayan kimsesiz, yaşlı ve bakıma muhtaç 70 ailenin evine sıcak yemek götürülmektedir.

Kemah’ta Ramazan ayının daha coşkulu geçmesi nedeniyle, Kemah Belediyesi’nin, “Gönül Kapılarını Ardına Kadar Aç Gönül Sofrandan Sıcak Bir Aş” sloganı ile hayırsever işadamlarının katkılarıyla kurduğu Gönül Sofrasında, Kemahlıların coşku içerisinde iftar etmesini sağlıyor ve birlik berberliğin en güzel örnekleri sergileniyor.

Belediye Sosyal Tesislerinde kurulan Gönül Sofralarına ramazan ayı boyunca Kemahlılar büyük ilgi göstererek, birlikte iftar etmenin coşku ve mutluluğunu yaşadılar.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve paylaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu ifade eden Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, “11 ayın sultanı Ramazan ayı birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile olmaktadır. Kurduğumuz Gönül Sofrasında hemşehrilerimizin hep birlikte iftar yapmasını sağlıyoruz. Ayrıca, İlçemizde kimsesiz, yaşlı, bakıma muhtaç ve evinde bir sıcak aş pişiremeyecek durumda olan vatandaşlarımızı da düşünerek gönül köprüsü kurduk. Tespit ettiğimiz yaklaşık 70 ailemizin evlerine yemek götürüyoruz.

Bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan hayırsever işadamlarımıza tüm Kemahlılar adına teşekkür ediyorum. Bizler her zaman hayırlı ve güzel işlerde bir birimizle yarışır gibi hizmet etmeyi kendimize görev olarak kabul ediyoruz.

İslam aleminin bu özel günlerinde, Bakara Suresinin 148. ayetinde Allah’ın emrettiği gibi ‘Herkesin yöneldiği bir yön vardır. Haydi, hep hayırlara koşun, yarışın! Nerede olsanız Allah hepinizi bir araya getirir. Şüphesiz, Allah’ın gücü her şeye hakkıyla yeter.’ Ayetinde buyurduğu gibi, ümmet olmayı rabbim bizlere nasip eylesin” dedi.

NOT: Ramazan ayı boyunca hayırsever işadamlarının katkılarıyla kurulacak Gönül Sofralarına katkı sunmak isteyen işadamlarımız, Belediye personeli Kadir Bilge ile 0446 511 20 06 No.lu telefondan irtibata geçebilirler.

0saves
BİLGİLER
tarafından 17 Haziran 2016 - 7:00 am tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 736 views kez Okunmuştur.
ETİKETLER
Yorum yapın