Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
ŞEHRİ ŞİRİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ HİZMET
nfd

Kemah Belediye başkanlığımız bünyesinde yürütmekte olduğumuz öğrenci servislerimizi bekleyen öğrencilerimizin servis beklerken yağmur ve güneş gibi etkenlere maruz kalmamaları için otobüs duraklarımız yapıldı. Bizlere ve ilçemize her daim desteklerini esirgemeyen Sistem Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Oğuz PEKER ilçemizde yine bir ilke imza atılmasında katkılarını esirgemedi.

15 Temmuz Günü Kemah Hemşehrilerimizden İstanbul’da şehit olan Burak CANTÜRK ve Ankara’da şehit olan Hüseyin GÜNTEKİN’in isimlerini yaşatmak için duraklara isimlerini verdik. Ayrıca belediyemize uzun yıllar hizmet etmiş olan ve belediyemizde çalışmakta iken vefat eden mesai arkadaşımız gönül dostumuz İlhami TAŞKIN’ın adını yaşatmak için Göğüsbağı Durağına ismini verdik.

Kemah Belediye Başkanımız Osman Kemal ASLAN;” Değerli Hemşehrimiz ve İş adamımız Sayın Oğuz PEKER’e teşekkür mahiyetinde Sultanmelik Mevkisinde bulunan durağa OĞUZ PEKER adını verdik. Yapılan bütün bu çalışmalar ve hizmetler ilçemize hayırlı olsun.”

0saves
BİLGİLER
tarafından 26 Ekim 2016 - 12:12 pm tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 1.213 views kez Okunmuştur.
ETİKETLER
Yorum yapın