Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
SEMİHA YILDIRIM İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali YILDIRIM’ın eşi Semiha YILDIRIM, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan BİRDAL’ın eşi Sebahat BİRDAL ve beraberinde bulunan heyet ilçemizi ziyaret etti. Değerli Hemşehrimiz ve Bakanımızın Türkiye’ye büyük hizmetleri oldu ve olmaya devam ediyor. Projeleri hazırlanmış ve yakın zamanda ihalesi yapılarak Erzincan’ımıza yeni değerler katacak olan yüksek hızlı tren projesi ve benzeri projeler ile hem Erzincan’ımıza hemde İlçemize büyük katma değerleri olacak projelerden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.

Bir öğretmen olması ile birlikte öğrencilerin eğitimlerinde büyük katkıları olan Semiha YILDIRIM hanımefendiye ilçemize yapmış olduğu bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

İlçemizde Sultanmelik Türbesi ile başlayan ziyaretler, Gülabibey Camisi ve Gülabibey Hamamını ziyaretleri ile devam etti. İlçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin daha fazla ortaya çıkarılması gerektiğini belirten Semiha Hanım, Kemahlıların misafirperverliğinden dolayı Kemahlılara teşekkür etti.

0saves
BİLGİLER
tarafından 11 Nisan 2016 - 2:32 pm tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 1.719 views kez Okunmuştur.
ETİKETLER
Yorum yapın